Shërbime

Shërbimet

Në gamën tonë të gjerë të shërbimeve në transport ku përfshihen udhëtimet me autobuzë, rezervimi i udhëtimeve në tre opsionet si traget, avionë dhe autobus me çmimet më konkuruese shoqëruar me cilësi, siguri dhe komfort, ajo cfarë ne na bën të përmirësohemi çdo herë e më shumë është besimi juaj. Ndaj mos hezitoni të na vizitoni edhe në dyqanet tona fizike brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Udhëtime me autobus

Prej fillimeve tona ne kemi zhvilluar rrjetin e udhëtimeve duke operuar me një numër të konsiderueshëm autobuzësh dhe jo vetëm, por mbi të gjitha autobuzët janë të kontrolluar dhe të çertifikuar sipas standarteve të BE. Ne vijmë më pranë jush duke përmbushur kërkesat dhe dëshirat tuaja me përpikmëri.
Me AlbTrans ju do të ndiheni si në shtëpi!

Siguri

Në fund të ditës, qëllimet janë të thjeshta, mbrojtje dhe siguri.

Komfort

Ndihu më komfort duke i ofruar vetes rehatinë e një udhëtimi me AlbTrans.

Bileta udhëtimi

Ekspertiza dhe vendoshmëria për të ofruar vazhdimisht nivelin më të lartë të shërbimit sjell mbi të gjitha potencialin e një zgjedhje sa më të mirë me një kosto sa më të arsyeshme. Këtë potencial zgjedhje e gjeni vetëm në AlbTrans ndaj nxitoni të rezervoni biletën tuaj të udhëtimit sipas dëshirës dhe kërkesave tuaja.
Ju mirëpresim!

Udhëtime Turistike

Turist me AlbTrans!
Udhëto me Albtrans dhe eksploro më shumë vende ekzotike, mjafton të caktoni datën, ne ju sjellim alternativat. Udhëtimet janë të shoqëruara me guida, autobuzët komfort dhe prezenca e një stafi totalisht në shërbimin tuaj.

Rreth Europës me AlbTrans!

Linja dhe orare