Rreth nesh

Rreth Albtrans

AlbTrans u themelua në Shqipëri në vitet 1998 si kompani transporti ndërkombëtare për udhëtarët. Tashmë ne jemi të specializuar në fushën e transportit duke synuar integritetin përkrah kompanive dhe standartit Europian. Rritja e vazhdueshme e AlbTrans vjen si rezultat i përkushtimit maksimale për të ofruar shërbimet gjithëpërfshirëse që takojnë nevojat individuale të cdo klienti. Kompania Albtrans renditet ndër të parat kompani në Shqipëri në linjat e transportit ndërkombëtare të udhëtarëve. Puna dhe dëshira jonë e vazhdueshme për të ofruar më të mirën ndaj jush është rezultat i reputacionit të fortë dhe të bazuar në vlera duke ndërthurur transportin me shërbimin korrekt dhe sigurinë.

Ne ofrojmë:

Cilësi

Cilësia nuk është një veprim, ajo është një nga zakohet tona më të vjetra.

Siguri

Në fund të ditës, qëllimet janë të thjeshta, mbrojtje dhe siguri.

Korrektësi

Gjithmonë në kohën dhe vendin e duhur.

Komfort

Ndihu më komfort duke i ofruar vetes rehatinë e një udhëtimi me AlbTrans.

Thjesht më të mirët!

Albtrans ka një shtrirje të gjerë në Shqipëri dhe Europë duke numëruar qindra udhëtime, mijëra udhëtarë dhe kilometra çdo vit. Dëshira dhe pasioni na shoqëron çdo ditë në përmirësimin e vlerave duke ju ofruar çdo shërbim në cilësinë maksimale.

Stacionet tona

Udhëtime në vit

Udhëtarë në vit

Kilometra/ditë

Agjensitë tona

Qyteti Agjensia Adresa Telefon Vendndodhja
Tiranë Albtrans Tiranë Bulevardi Zogu I, Tiranë, Albania 042 239 203 Shfaq në hartë
Durrës Albtrans Durrës Stacioni Qendror i Trenit 052 229 160 Shfaq në hartë
Lushnje Albtrans Lushnje Lagja Loni Dhamo 035 223 191 Shfaq në hartë
Fier Albtrans Fier Ish mapo e vjetër ushqimore, Lagja Apollonia 034 231 111 Shfaq në hartë
Berat Albtrans Berat Bulevardi Republika, Shëtitorja kryesore 032 238 874 Shfaq në hartë
Korinth Albtrans Korinth Kteli, Isthmo 698 70 26 390 Shfaq në hartë
Pire Albtrans Pire Arisidhu 16-18 210 4100020 Shfaq në hartë
Athinë Albtrans Athinë Ag.Konstantinou 56-60 Metaksurjio 0030 2105202185 Shfaq në hartë