Kontakt

Kontakt

Jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe për t'ju përgjigjur çdo pyetje që ju keni. Ju mund të na kontaktoni në shume mënyra që ne i kemi vendosur në dispozicionin tuaj, nëpërmjet E-mail, numrave të telefonit ose duke na vizituar në agjensitë tona në Shqipëri dhe Greqi. Ne ndodhemi në Tiranë, Durrës, Kavajë, Lushnje, Fier, Berat dhe jashtë kufirit në Greqi, Athinë.

Agjensia Tiranë

Agjensia Athinë

  • Ag.Konstantinou 56-60 Metaksurjio
  • +30 2105202185
  • albtrans06@yahoo.com
  • www.albtrans.net

Emri *
Mbiemri *
Email *
Telefon *
Mesazhi *

Agjensitë tona

Qyteti Agjensia Adresa Telefon Vendndodhja
Tiranë Albtrans Tiranë Bulevardi Zogu I, Tiranë, Albania 042 239 203 Shfaq në hartë
Durrës Albtrans Durrës Stacioni Qendror i Trenit 052 229 160 Shfaq në hartë
Lushnje Albtrans Lushnje Lagja Loni Dhamo 035 223 191 Shfaq në hartë
Fier Albtrans Fier Ish mapo e vjetër ushqimore, Lagja Apollonia 034 231 111 Shfaq në hartë
Berat Albtrans Berat Bulevardi Republika, Shëtitorja kryesore 032 238 874 Shfaq në hartë
Korinth Albtrans Korinth Kteli, Isthmo 698 70 26 390 Shfaq në hartë
Pire Albtrans Pire Arisidhu 16-18 210 4100020 Shfaq në hartë
Athinë Albtrans Athinë Ag.Konstantinou 56-60 Metaksurjio 0030 2105202185 Shfaq në hartë