logotype
Linja dhe orare

Udhëtime të përditshme me autobus komod në linjat 

TIRANE - ATHINE - TIRANE

linja

 

ORARE DHE STACIONE

Nga Tirana

Bulevardi Zogu I

Ora 04:00

      15:30

      17:00

 

Nga Athina

Ag.Konstantinou 56-60 Metaksurjio

Ora 08:00

      18:00

      20:00

Për të bërë rezervimin tuaj, klikoni mbi butonin Rezervo Online.

Për informacione të mëtejshme në lidhje me oraret apo udhëtimet mund të kontaktoni direkt me kompaninë si më poshtë:

Albtrans sh.p.k
Bulevardi Zog I
Tiranë - Albania
Tel. +355 4 2239203
Cel.  +355 69 4004075
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë
www.albtrans.net