logotype
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 

ALB TRANS eshte nje Kompani Transporti Nderkombetar Udhetaresh e themeluar ne vitin 1998,e specializuar ne transportin Nderkombetar te udhetareve dhe qe po rritemi me hapa te pershpejtuara me synim integrimin perkrah kompanive Evropiane.Tek ALB TRANS ne kemi punuar shume per te ndertuar nje reputacion te forte te bazuar ne vlera dhe ne mundesite e konkurences,duke kombinuar transportin tone te udhetareve me sherbimin korrekt e te ndershem.Kompania renditet nder te parat per sa i perket Transportit Nderkombetar te Udhetareve.Operojme me nje numer te konsiderueshem autobusesh,te gjithe autobuset tane jane te kontrolluar dhe te certifikuar sipas standarteve te BE-se.
Mos nguroni te na kontaktoni,udhetimi me ne do te jete i pa harruar ...